lauantai 29. marraskuuta 2014

Amandan ja Petran viimeinen viikko

Maanantaina olimme koulussa. Tunnin tavoitteena oli harjoitella erilaisia värjäys- ja raidoitustekniikoita. Lopuksi vielä harjoittelimme tekemään föönikiharoita.
Tiistaina olimme aamupäivän koululla seuraamassa englannintuntia. Olimme yllättyneitä millainen tunti oli,sillä se vastaisi Suomessa ala-asteen englannintuntia. Suurin osa oppilaista nukkui koko tunnin ja motivaatio puuttui kokonaan, jonka takia he eivät ymmärtäneet edes peruslauseita. Tunnin jälkeen lähdimme vierailemaan Niinan työpaikalla,jossa hän teki meille rentouttavat kokovartalohieronnat.
Keskiviikko oli viimeinen vapaapäivämme. Sen vietimme tekemällä viimehetken tuliaishankintoja Part Dieussa. Illalla lähdimme vielä kävelylle Rhone joen varrelle.
Torstai oli tavallinen työpäivä,teimme jälleen paljon värejä ja pesuja. Ilta kului asunnollamme siivoten ja pakaten.
Perjantai alkoi haikeissa tunnelmissa,sillä se olisi viimeinen työpäivämme. Salongissa oli normaalia hiljaisempaa, joten saimme värjätä toistemme hiukset. Kello tuli viisi ja hyvästelimme kaikki työntekijät ja annoimme pomolle lahjaksi shamppanjapullon mukavasta kuukaudesta. Kaikki toivottivat meille hyvää tulevaisuutta ja onnea ja menestystä alalle. Astuessamme ulos salongista olimme surullisia, sillä liikkeessä oli niin hyvä ilmapiiri ja kaikki olivat mukavia ja ystävällisiä. Heitä tulemme todella kaipaamaan. Illalla teimme hyvää ruokaa,pakkasimme loppuun ja siivosimme koko asunnon. Myöhemmin lähdimme vielä ulos luomaan viimeisen silmäyksen Lyonin kauniiseen kaupunkiin,istuimme Rhonen varrella ja kävimme Bellecourin maailmanpyörässä,josta näkymät olivat huikeat. Kävellessämme takaisin asunnolle heräsimme todellisuuteen,nämä eivät tule olemaan meidän ''kotikulmat'' enään koskaan..Tai kuka tietää.

- Amanda ja Petra


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti